4090 Polgár, Külterület 0758/13. 

GRILL PAVILON

Ha meghalljuk a "pavilon" szót, azonnal a szórakozás, grillezés és a nyár jut eszünkbe.

De ezek a pavilonok, nem csak nyáron használhatóak. Még a kemény tél közepén is grillezhet, ezekben a pavilonokban.

A grillezővel ellátott, zárt pavilonok, a hagyományos főzést igazi élményé és kellemes időtöltésé varázsolják. 

A nagy ablakoknak köszönhetően, természetes fényben süthetünk-főzhetünk.

A méretek 9,2 m2-től 16,5 m2-ig terjednek, és egyszerre 12-21 fő elszállásolására alkalmas.

Lehetőség van 2,5 méteres bővítéssel is rendelni a pavilonokat, árajánlat kérés alapján.

Alapanyag és tető

A pavilonok, műszárított borovi fenyőből készülnek. A fenyő, a balti és skandináv országok erdeiből származnak.

A fenyő kiváló minősége miatt, kereskedelmileg a legfontosabb fa fajták közé tartoznak. A borovi fenyő sűrű erezetű, szabályos textúrájú fenyő fajta. Csak a legjobb minőségű fenyő kerül felhasználásra. A legmodernebb rönk röntgen és automatikus osztályozási technológia választja ki a legjobb alapanyagot.

A tető fedéshez a finn Icopal gyártó, SBS módosított és 120 g/m² erősségű bitumenes zsindelyét használjuk. Az SBS módosítás rugalmasságot, alkalmazási szilárdságot és tartósságot ad a zsindely membránjainak. A membránok felső rétege ásványi granulátummal van bevonva. A szemcsék árnyalatát természetes anyagokból nyerjük, így a zsindely rendkívül tartós színe garantált. A zsindely alsó rétege öntapadó bitumennel van bevonva. A napsütésben az átlapoló zsindelyek egymáshoz tapadnak, hidro szigetelő réteget alkotva, ami kiváló szivárgásállóságot biztosít a tetőnek.

A 9,2 m2-es (hatszög alakú), 14,9 m2-es (nyolcszög alakú) és 16,5 m2-es (nyolcszög alakú) pavilon modellek, tartalmazzák a Standard BBQ és kémény szettet, asztallal és körülötte padokkal szerelve. A padokhoz ülőpárnák tartoznak, és néhányuk kihúzható a nagyobb kényelem érdekében.

A 10 m2-es pavilon a többi modelltől eltérően egyenes fenyő deszkából készül, lekerekítés nélkül. A fal vastagsága 45 mm, és nyolc szögletű. Más modellektől eltérően ez a modell BBQ szett és padok nélkül készül.