4090 Polgár, Külterület 0758/13. 

Megrendelés menete

Amennyiben már körvonalazódott Önben a döntés, hogy milyen terméket szeretne, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk a választásban. 

Lehetősége van megrendelés előtt, személyes találkozó keretein belül megbeszélni a részleteket. Egy privát megbeszélés alkalmával, fel tudjuk mérni az Ön igényeit, megnézheti a raktáron lévő termékeket, és tájékoztatjuk a tudnivalókról.

Időpont egyeztetés szükséges:

Tel.: + 36 30 418 8796  

E-mail: info@eszakidezsa.hu

Ha olyan terméket választott, ami van raktáron, az azt jelenti, hogy előzetes időpont egyeztetés után, azonnal elviheti a telephelyünkről.

Ha olyan terméket választott ami nincs raktáron, kérjen tőlünk ajánlatot e-mailben, és mi kiszámoljuk Önnek a legkedvezőbb árakat. Az árajánlat tartalmazza a fizetési feltételeket, a gyártási határidőt, és amennyiben igényli, a szállítási költséget is.

RAKTÁRKÉSZLETÜNKET FOLYAMATOSAN BŐVÍTJÜK!


Fizetéssel kapcsolatos tudnivalók

A raktáron lévő termékeket, a telephelyünkön készpénzben vagy átutalással lehet kiegyenlíteni.

Az egyedi megrendelések kifizetése, általában előleggel, díjbekérő alapján, előre utalással szokott történni. 

De mindig, személyre szabott ajánlatot küldünk, ami tartalmazni fogja a fizetési lehetőségeket is.

Szállítással kapcsolatos tudnivalók

Általában a megrendelő szervezésében, a telephelyünkről történik a termékek elszállítása, mivel ez a vásárló részére legköltséghatékonyabb megoldás.

Természetesen, amennyiben nem megoldható, a kiszállítási cím megadásával, tudunk szállítási költségre is ajánlatot adni. Házhoz szállítás költsége: 250 ft/km oda és vissza.

A termékek összeszerelt állapotban vannak, ezért a megrendelőnek mindig gondoskodnia kell arról, hogy a helyszínen történő levételnél, legyen megfelelő létszámú segítség. A termékek súlya, a termékek mellett van feltüntetve.

Amennyiben olyan helyszínre kerülne a kiszemelt termék, ami helyszíni összeszerelést igényel, ebben az esetben is kérje árajánlatunkat.

Forduljon hozzánk bizalommal és mi mindent megteszünk, azért, hogy Ön elégedett vásárlóként távozhasson! 

Termékeinkre, a használati útmutató betartása mellett, 1 év teljeskörű garanciát vállalunk!