4090 Polgár, Külterület 0758/13. 

KEMPING HÁZIKÓ

Hangulatos, kényelmes és tágas szállást kínálnak a kemping házikók.

Kivételes formája beleolvad a tájba, így nagyon természetes látványt nyújt. A szabadban való szórakozáshoz, kemping és szállás tulajdonosok, zenei fesztiválok szervezői gyakran választják őket.

Kiválóan használható, nyári rezidenciaként, vendégházként, szabadidős helyként, vagy a gyerekeknek játszóházként.

Egyedülálló kemping szállás, amely hihetetlen szabadidős élményt nyújt.

Kétféle kemping házikót gyártunk: Standard és Luxus-szigetelt

  • A standard kemping házikó falvastagsága 46 mm, szélessége 2,4 m (amely lehetővé teszi, hogy a teljesen felépített kemping házikót, kamionnal szállítsuk) és 3 m (amit csak lapra szerelten lehet szállítani) , de tágasabb, és belső WC/zuhanyzóhelyiség is található benne). A standard kemping házak 3 m-től 5,9 m-ig gyárthatók.
  • A luxus szigetelt kemping házikókat úgy tervezték, hogy kényelmesek legyenek a különböző éghajlati viszonyok között. Biztosítja, hogy a házikóban meleg legyen, ha kint hideg van. A luxus szigetelt kemping házikók, a standard kemping házikóktól eltérően, nem csak az elején, hanem az oldalfalán is francia stílusú ajtóval rendelkeznek. A luxus szigetelt házak 2,4 m vagy 3,25 m széles és 3,0-5,9 m hosszúak lehetnek. Így a 2,4 m széles kemping házak,  kompletten szállíthatóak, a 3,25 méter szélességűek pedig helyszíni össze szerelést igényelnek.

A házikókhoz,  csak a legjobb minőségű skandináv borovi fenyő kerül felhasználásra. A legmodernebb rönk röntgen és automatikus osztályozási technológia választja ki a legjobb alapanyagot.

A kemping ház, tető fedéshez a finn Icopal gyártó, SBS módosított és 120 g/m² erősségű bitumenes zsindelyét használjuk. Az SBS módosítás rugalmasságot, alkalmazási szilárdságot és tartósságot ad a zsindely membránjainak.