4090 Polgár, Külterület 0758/13. 

KEMPING HORDÓ

Tágas hordó alakú kemping szállás

Nagyon népszerű kemping termék, különösen Franciaország, Olaszország és Németország régióiban. Ez valószínűleg, a hordó alakjának köszönhető, ami ezáltal utalás a kulturális örökségükre.

Rendkívül tágas, így lehetővé teszi, hogy minden egy helyen legyen. (hálószoba, WC és étkező)

Jellemzők

A kemping hordó készülhet skandináv borovi fenyőből és thermowood borovi fenyőből is.

Az alapanyagok az északi országok erdeiből, fenntartható erdő gazdálkodásból származnak. A thermowood alapanyag finn országban készül, itt végzik el a termo módosítást a fán. A fát magas hőmérsékleten, gőzzel állítják elő. Mivel a folyamat során nem adnak hozzá vegyszert, így csak megújuló anyagokat tartalmaz.

A kemping hordóhoz is, csak a legjobb minőségű fenyő kerül felhasználásra. A legmodernebb rönk röntgen és automatikus osztályozási technológia választja ki a legjobb alapanyagot.

A kemping hordó tető fedéshez, a finn Icopal gyártó, SBS módosított és 120 g/m² erősségű bitumenes zsindelyét használjuk. Az SBS módosítás rugalmasságot, alkalmazási szilárdságot és tartósságot ad a zsindely membránjainak. 

Mivel ez egy 3 m széles termék, ezért csak lapra szerelt kiszerelésben szállítható. Az egyszerű összeszerelés érdekében vizuális rajzokkal ellátott használati útmutatót biztosítunk.