4090 Polgár, Külterület 0758/13. 

GRILL HÁZ

Legyen élmény a kinti főzés!

Ez az igazi skandináv életérzés.

Többé nem akadály a zord időjárás, ha van a kertjében egy különleges, hat vagy nyolc szögletű grill ház.

Grill házaink akár 30 fő befogadására is alkalmasak, a kabin méretétől függően.

A kabinok mérete 4,5 m2-től 25 m2-ig terjed.

Megvásárolhatóak, lapra szerelten (raklapon), az egyszerű összeszerelés érdekében a összeszerelési útmutatót biztosítunk, vagy helyszíni összeszereléssel is.


Grill ház típusok

Két féle grillkabint gyártunk: Standard és Exkluzív

Standard grill ház
Standard grill ház

A standard grill ház, egyenes 45 mm-es skandináv borovi fenyő falakkal készül. Különálló, 18 mm vastag padló- és tetőpanelekkel rendelkezik. A készlet tartalmaz még dupla üvegezésű nyitható és fix ablakokat, borovi fenyő ajtót, normál hat- vagy nyolcszögletű grillsütőt (a választott kabin méretétől függően), a körülötte lévő fa asztallal, kihúzható kéményt, fapadokat és ülőpárnákat.

Exkluzív grill ház
Exkluzív grill ház

Az exkluzív grill ház, ferde 45 mm vastag skandináv borovi fenyő falakkal készül. 28 mm-es, vastagabb padló panelekkel és különálló, 18 mm-es finn bitumenes zsindellyel borított tető panelekkel készül. A készlet tartalmaz még dupla üvegezésű nyitható és fix ablakokat, borovi fenyő ajtót, luxus grillezőt a körülötte lévő fából készült asztalt, kihúzható kéményt, fapadokat és ülőpárnákat.

Alapanyag és tető

A hangulatos grill házak, fenntartható észak európai borovi fenyőkből készülnek. A fenyő kiváló minősége miatt, kereskedelmileg a legfontosabb fa fajták közé tartoznak. A borovi fenyő sűrű erezetű, szabályos textúrájú fenyő fajta. Gyantásabbak, ezért tartósabbak, mint a lucfenyő. Nem utolsó sorban, nagyon kellemes illatú.

A grill kabinhoz csak a legjobb minőségű fenyő kerül felhasználásra. A legmodernebb rönk röntgen és automatikus osztályozási technológia választja ki a legjobb alapanyagot.

A grill kabin tetőfedéshez a finn Icopal gyártó, SBS módosított és 120 g/m² erősségű bitumenes zsindelyét használjuk. Az SBS módosítás rugalmasságot, alkalmazási szilárdságot és tartósságot ad a zsindely membránjainak.

A grill házak padlója

A grill kabin padlója a legjobb minőségű, különálló borovi fenyő panelekből készül, a választott kabin típustól függően 18 mm vagy 28 mm vastagságban, szilárd és egyenletes, stabil alapot biztosítva a grill háznak. 

Ablakok és ajtók

A grill kabinok dupla üvegezésű ablakokkal rendelkeznek. Az ablakok minimális hő veszteséggel megőrzik hermetikus jellemzőit és hosszú élettartamot biztosítanak. Díszítő elemként az ablakokra kívülről vékony fa elválasztók vannak rögzítve. Ezek az elválasztók könnyen eltávolíthatók festéshez, vagy teljesen elhagyhatóak.

Ajtó

Több rétegű ragasztott borovi fenyőből készült ajtóval és hat szögletű dupla üvegezésű ablakkal vannak ellátva a grill házak. Az ablak több fényt biztosít a kabinba, és dekorációs elemként is szolgál. Ajtó keretből, ajtó lapból, hat szögletű ablakból, állítható zsanérokból, zárból és fa kilincsből áll. Az ajtótokok 65 mm vastagságban készülnek.

Grill készlet típusok

Több különböző BBQ típust kínálunk. Mindegyik grill hőálló anyagból készül. Rozsdamentes acél főző rácsokkal és edény állványokkal rendelkeznek. A BBQ grillek kiváló minőségűek. A grill és a kémény könnyen összeszerelhető, használható és karbantartható. A grillt fával vagy szénnel is lehet fűteni. A melegítésen kívül az étel grillezhető, füstölhető vagy a szabadban süthető.