4090 Polgár, Külterület 0758/13. 

SZAUNA HÁZ

A skandináv épületek és berendezések híresek arról, hogy letisztultak, törekszenek az egyszerűségre és harmóniát, boldogságot teremtenek.

Boldogságot teremthet otthonába egy igazi skandináv szauna kabinnal!

Különleges, rendkívül praktikus kabinok, akár a szaunához épített grill kabinnal is rendelhetőek, így igazi felüdülés lehet a kertben tölteni a szabadidőnket.

Jellemzők

A szauna házak, a legjobb minőségű műszárított, lekerekített, észak európai borovi fenyőből készülnek. 45 mm falvastagsággal, 81 mm hőszigetelt tetővel és 18 mm vastag padlóval. A szauna kabinok, akár 15 fő befogadására is alkalmasak, a választott szauna mérettől függően. A szaunák mérete 7 -16,5 négyzetméter, magassága 3360-3810 mm lehet. Szauna-grill kabin választása esetén, az alap felszereltség tartalmazza a Standard BBQ SZETT-et, a köré szerelt asztallal és a kihúzható kéményével.

Alapanyag

A szauna ház, megújuló európai fenyőkből készül, amelyek kereskedelmileg a legfontosabb fafajták közé tartoznak. A fát a világszerte jól ismert Storaenso fa termelőtől szállítjuk. A beszállított fa FSC és PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik. 

Tető

A szauna házikó tető fedéséhez, a finn Icopal gyártó, SBS módosított és 120 g/m²-es üvegszál erősítésű bitumenes zsindelyét használjuk. Az SBS módosítás rugalmasságot, alkalmazási szilárdságot és tartósságot ad a zsindely membránjainak. A zsindely alsó rétege öntapadó bitumennel van bevonva. A napsütésben, az átlapoló zsindelyek egymáshoz tapadnak, hidro szigetelő réteget alkotva, ami kiváló szivárgás állóságot biztosít a tetőnek. 

Szauna kazán

A szauna házhoz, a finn Harvia gyártó elektromos és fatüzelésű fűtőtesteit is kínáljuk. Az 1950-ben alapított finn családi vállalkozásból származó Harvia, a világ vezető szauna kályha gyártója. Különböző szauna kiegészítők is választhatóak: fejtámasz, favödör, fakanál, hőmérő-nedvességmérő, szauna lámpa, szauna lámpa burkolat, ruha akasztó, védőkerítés.