4090 Polgár, Külterület 0758/13. 

MODERN SZAUNA

A modern szauna ötvözi a hagyományos szauna élményt a modern dizájnnal. 

A kocka alakú modern szauna hossza és az elrendezése is teljesen testre szabható. Alapértelmezett hossza 2,3 méter vagy 3,4 méter. A 2,3 méteres szélességű modellek egyben is szállíthatók, míg a 3,4 méteres szaunák helyszíni összeszerelést igényelnek. 

A modern kocka alakú szauna külső burkolata minősített európai borovi fenyőből készül, míg a belseje a legfinomabb égerfából. A hő- és zajszigetelésről, dupla üvegezésű ablakok gondoskodnak. 10 cm-es kőzetgyapot réteg biztosítja a hőszigetelést (a falakban, a mennyezeten és a tetőben is). Az ablakok panorámás (1620 mm x 1600 mm) és keskeny (420 mm x 1600 mm) kivitelben kaphatók. A bejárati ajtó választható: tömörfa ablakos ajtó és az üveg tolóajtó közül. 

A tető, rendelhető túlnyúlással és esőcsatorna opciókkal is.

Jellemzők

A modern szauna készülhet skandináv borovi fenyőből és thermowood borovi fenyőből is.

Az alapanyagok az északi országok erdeiből, fenntartható erdő gazdálkodásból származnak. A thermowood alapanyag finn országban készül, itt végzik el a termo módosítást a fán. A fát magas hőmérsékleten, gőzzel állítják elő. Mivel a folyamat során nem adnak hozzá vegyszert, így csak megújuló anyagokat tartalmaz.

A modern szaunához is csak a legjobb minőségű fenyő kerül felhasználásra. A legmodernebb rönk röntgen és automatikus osztályozási technológia választja ki a legjobb alapanyagot.

A kocka szauna tető fedéshez a finn Icopal gyártó, SBS módosított és 120 g/m² erősségű bitumenes zsindelyét használjuk. Az SBS módosítás rugalmasságot, alkalmazási szilárdságot és tartósságot ad a zsindely membránjainak. 

Modern szauna méretek


GALÉRIA