4090 Polgár, Külterület 0758/13. 

Fűthető borovi fenyő fürdődézsa

Prémium műszárított, északi borovi fenyőből készült fűthető dézsafürdők.

Minden évszakban használható, egy forró egészséges gyógyító sófürdőzésre, vagy kikapcsolódásra, szórakozásra.

A dézsafürdők egyre népszerűbbek, a meleg víz és a friss levegő kombinációja kellemes élményt nyújt. A jótékony hatásokat, fokozhatjuk fürdősó használatával.

Hangulatos és természet közeli. Tökéletes hely a pihenésre és a szórakozásra, családdal és barátokkal.

Lazítson, és legyen az életének része, a dézsafürdőzés.

Alapanyag

A hangulatos dézsafürdők, észak európai borovi fenyőkből készülnek. A fenyő kiváló minősége miatt, kereskedelmileg a legfontosabb fa fajták közé tartoznak. A finn borovi fenyő sűrű erezetű, szabályos textúrájú fenyő fajta. Gyantásabbak, ezért tartósabbak, mint a lucfenyő. Nem utolsó sorban, nagyon kellemes illatú.

A gyártás során, csak a legjobb minőségű fenyő kerül felhasználásra. A legmodernebb rönk röntgen és automatikus osztályozási technológia választja ki a legjobb alapanyagot.

Az alapanyagok az északi országok erdeiből, fenntartható erdő gazdálkodásból származnak. A beszállított fa FSC és PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik. A thermowood alapanyag finn országban készül, itt végzik el a thermo módosítást a fán. A fát magas hőmérsékleten, gőzzel állítják elő. Mivel a folyamat során nem adnak hozzá vegyszert, így csak megújuló anyagokat tartalmaz. Így elérhetjük, hogy az élettartama hosszabb legyen és lecsökkenthető a karbantartás szükségessége. A thermowood hőeljárással kezelt fa, a természetesség és a kiváló minőség szimbóluma.  

Jellemzők

Dézsafürdők széles választékát kínáljuk, a 2-3 férőhelyestől, egészen a 8-10 férőhelyesig. A legnépszerűbb fatüzelésű kazán kialakítás, az úgynevezett, merülő (belső) kazán, ami tengeri alumíniumból/saválló acélból készül.

Ebben az esetben a kályha, a dézsa testen belül helyezkedik el, annak érdekében, hogy a kályhát véletlenül se érintse meg, ezek a modellek védőkerítéssel vannak ellátva.

Lehetősége van, bármelyik dézsát külső fatüzelésű kazánnal is rendelni (tengeri alumínium vagy saválló acél), ezáltal több férőhelyessé növelhető az adott méret. Több fajta külső és belső kazán közül is választhat, tekintse meg kínálatunkat!

Elektromos fűtéssel, buborékoltató rendszerrel, víztisztító berendezéssel stb. is kiegészítheti megálmodott fürdődézsáját.

Forduljon hozzánk bizalommal és mi mindent megteszünk, azért, hogy Ön elégedett vásárlóként távozhasson! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére! 

Méretek