4090 Polgár, Külterület 0758/13. 

Fűthető üvegszálas fürdődézsa - dézsafürdőAkril és üvegszálas fürdődézsa

Modern, higiénikus, kényelmes és ergonomikus. 

Egyszerű karbantartást és magas környezeti ellenállást biztosít.

A fürdőzés exkluzív élményét nyújtja Önnek. Tökéletes módja annak, hogy luxust és kényelmet teremtsen az otthonában!

Fűthető üvegszálas és akril fürdődézsák - dézsafürdők több féle méretben, fatüzeléses kazánnal vagy elektromos fűtéssel is rendelhetőek!

Mi a különbség az üvegszálas és az akril fürdődézsa között?

Az akril és az üvegszálas dézsák első látásra nagyon hasonlónak tűnnek, de van egy pár vizuális és fizikai különbség a kettő között. 

Az ÜVEGSZÁLAS dézsafürdő egymásba szőtt üvegszálból készül (7x szövött), amelyeket hevítés után összepréselnek. A testbe az ülőpad alá saját anyagából merevítések kerülnek a megfelelő teherbírás eléréséhez. A belsejét a hajó gyártásban már jól ismert gelcoat bevonattal látják el, amit nagy teljesítményű szárító berendezéssel kiszárítanak és második rétegként megkapja az ozmózis elleni védelmet. Tartós, erős, időjárásálló és tűzálló végeredményt kapunk. Ezt az eljárást számtalan más területen is használják, pl.: hajók, jachtok, szörfdeszkák stb. Egész évben tárolható benne víz, ami lehet sós vagy vegyszerrel kezelt. 

A dézsafürdő gyártás új generációja az akril, ami lehetővé teszi a modern, exkluzív márvány színeket és jövőbeli mintákat. Az akril testeket kb. 50 éve használják jakuzzik gyártása során.

Az AKRIL dézsa gyártási folyamata költségesebb. Az akril (műanyag) lapot megfelelő hőmérsékletre felmelegítik és vákuum segítségével formára illesztik, ezután epoxy gyanta réteg kerül rá, így készítve elő a következő rétegnek ami üvegszállal való megerősítést jelent, amit nálunk kétszer végeznek el a megfelelő stabilitás és merevség eléréséhez. Utolsó lépésként pedig poliuretán habbal szigeteljük. Biztonságos, időtálló és környezetbarát. Egész évben tárolható benne víz, ami lehet sós vagy vegyszerrel kezelt.

Üvegszálas és akril dézsa kínálatunk, méretek szerint 

Kétszemélyes ovális dézsa fürdőnk, tökéletes párok részére. Különleges alakjának köszönhetően egészen kis helyen is elfér, a súlyát tekintve pedig könnyebben mozgatható mint a nagyobb üvegszálas fürdődézsák, így a mobil használatot is lehetővé teszi.

Közepes akril és üvegszálas fürdődézsánk, 4-6 fő számára kényelmes. A férőhelyek száma, függ a választott kazán típusától. A merülő (belső) kazán több helyet igényel a férőhelyből, a külső és az alsó integrált kazánnal több tér megtakarítható.

Nagy akril és üvegszálas fürdődézsánk, 6-8 fő számára teszi lehetővé a fürdőzés élményét. Beépített alsó integrált kazánnal különösen elegánsnak és fényűzőnek tűnik a dézsa, nem tartalmaz további külső részleteket, amelyek további helyet igényelnek.

Méretek